Ny statusuppdatering

Det blev alltså något galet med förra inlägget som jag skrev.. Så typiskt när jag väl bloggar ordentligt så försvinner halva inlägget. Men jag gör ett nytt försök. 
 
Sen sist: Jag bilade själv till Örebro för att träffa min älskade vän Elin och hennes sambo lite. Sjukt långt! Jag firade påsk hemma vilket var så mysigt. Träffade alla vänner och kramade på mina småsyskon. Fick lite seperationsångest när jag åkte hem igen. 
 
Jag hoppas: Att jag klarar tentan imorgon och att vinden snart blåser lite varmare så jag slipper frysa öronen av mig varje gång jag går utanför dörren. Jag har tydligen lyckats bosätta mig på Sveriges blåsigaste plats. 
 
Jag vill: Att det ska bli sommar samtidigt som jag vill pausa tiden så jag hinner njuta av våren ordentligt. Jag vill också göra en ny tatuering. Klurar på den. 
 
Jag ska: Till Danmark med familjen på lördag och sen fira Valborg med att dansa in våren på Örsåsa logdans. Galet taggad. 
 
Jag tror: Att min otur har vänt. Allt flyter på bra igen och jag mår bättre än någonsin. 
 
Tränigen: Jag har börjat springa igen. Allra helst på stranden. Måste skriva ett eget inlägg om det. Självklart blir det en del styrketräning med eftersom jag älskar det. 
 
Till sist: Är jag så väldigt glad och tacksam över livet. Tack för alla goa människor jag får träffa dagligen i skolan och på jobbet. Tack för att min familj är crazy men fantastisk. Tack för att jag kan springa och träna som jag vill. Tack för att solen har visat sig så mycket på sista tiden och tack för att jag får finnas till och må bra!
 
Tyckte jag var lite gullig på påskafton så tog en liten selfie i pappas kök. 
 
 
Blev medbjuden på en mycket suddig ridtur i skogen på världens finsate nordsvensk. Det var amazing. 
 
Fick även leka med den här godingen. 
 
Var även ute och dansade med mina pinglor en sväng. 
 
(ursäkta alla kassa mobilbilder. Kameran har legat undanstoppad men den ska med i helgen) 
 
Kram på er! 
 
Visa fler inlägg