OMG jag måste få prata om barn

Herregud det är såå många av mina vänner nu som fått barn eller väntar barn. Det känns så overkligt att jag nu är i en ålder där folk faktiskt skaffar barn. Det är så vuxet. Visst är det fantastiskt med alla dessa nya små liv. Att mina vänner skffar barn gör ju att jag får gosa bebis allt oftare vilket är supermysigt. Självklart följer jag mina vänners graviditeter med spänning och tycker det är jättekul. Tänk vilken livsförändring de har gjort eller står inför. Väldigt imponerande. Detta betyder dock inte att jag själv är sugen. Inte alls faktiskt. Jag ser mig fortfarande som alldeles för ung men det kanske ändras sen när jag pluggat klart. Jag satsar väl på att skaffa mitt första när alla andra väntar sitt andra barn. 
 
Kul för alla nyblivna mammor och kul för mig som får gosa bebis men ändå chocken varje gång någon ny i min närhet kläcker ur sig att de är gravida. 
 
(När jag och Albin var hundvakt för någon vecka sedan tyckte vi det var svintufft. När Max åkte hem blev vi överlyckliga och ba FREEDOM. Inget föräldravirke där inte.)
 
 
Den här bilden är från Olivias babyshower. Den lilla söta tösen som klappar henne på magen är idag gravid i vecka 23 tror jag. För några veckor sedan var vi på Olivias sons Willes dop. 
 
Innan jag flyttade hälsade jag på min barndomsväns nykläckta bebis Texas. 
 
 
Visa fler inlägg