Dagen är här

Dagen då jag ska flytta alla mina ägodelar till en helt okänd stad nästan 30 mil bort. Spännande. Nu medan jag kämpar den sista timmen på jobbet håller min kära pappa och lillebror på att bära ner och packa in alla mina möbler. Snacka om att jag är bortskämd med en så fin och hjälpsam familj. Tanken är att jag ska slänga mig in i bilen direkt när jag blir avbytt och sedan åka till min lägenhet där pappa och Danne förhoppningsvis är klara så vi kan åka direkt. 6 timmar bilresa idag alltså. Hoppas vi hinner doppa oss i havet och käka något gott också.
 
Jag har två veckor kvar att jobba. Det kommer gå så satans fort känner jag på mig. Lika mycket som jag vill sluta vill jag vara kvar och se hur det går för mina ungdomar som jag tycker så mycket om. Fast den delen som vill sluta är lite större så det känns ändå bra. Nu ska jag skriva en lapp om att det är stopp på vår toalett så ingen sätter sig och skiter där.
 
När man är från landet och ska ta ett kvällsdopp. Måste vara två eller tre år sedan. Men jag älskar sena spontana dopp. Det påminner om när vi var små och bara åkte i badkläder och handduk. Vi fick bara doppa oss men vi ignorerade alltid mamma och pappa. "Bara en liiteen stund till, snäällaaaaa"
Visa fler inlägg